Christina

Als tweede generatie Molukse vrouw is Christina opgegroeid met de heerlijke en verfijnde kookkunsten van haar moeder. Het koken, zij het onder toezicht van haar moeder, mocht ze al op jonge leeftijd proberen. Haar belangstelling groeide en het duurde dan ook niet lang of haar liefde voor het maken van lekker eten was geboren. Al vroeg stond perfectionisme bij Christina hoog in het vaandel. Zoals haar moeder kookte, zó wilde zij het ook leren. En dat is gelukt.

Dit betekent dat alle Moluks- Indonesische hapjes die u op deze website kunt zien, een afspiegeling zijn van de authentieke Molukse keuken zoals die van generatie op generatie is doorgegeven.  

Marcelo

Door zijn sportachtergrond is ook Marcelo het grootste deel van zijn leven bezig met het samenstellen en bereiden van gevarieerde maaltijden. Hoewel hij van huis uit bekend is met de westerse keuken, is hij door de jaren heen zeer geïnspireerd geraakt door de Moluks- Indonesische keuken. Zijn eerste kennismaking met deze enorme variatie aan verfijnde, oosterse smaken, was tijdens zijn reis door Indonesië.

Inmiddels, enkele jaren later, zijn deze smaken hem nog steeds bijgebleven. Het was dan ook kort na deze reis dat Marcelo zich volledig is gaan richten op de enorme diversiteit aan Moluks- Indonesische maaltijden, hapjes en specialiteiten. Uiteraard onder toeziend oog van zijn partner Christina.